Voordelen van nieuwbouw

Geplaatst op

Alles in uw eigen smaak: van de woonkamer tot en met de keuken en badkamer. Een duurzame woning waar u voorlopig geen onderhoud aan heeft. En het is er lekker fris en schoon, want er heeft nog nooit iemand gewoond. Dat zijn de voordelen van nieuwbouw!

Heeft u opmerkingen over dit bericht reageer op dit bericht of op facebook.

2 reacties op “Voordelen van nieuwbouw”

  1. Wij hebben opzich wel belang bij een nieuw bouw woning en ons huis staat op het moment te koop, hebben jullie voor dit soort situaties ook een opkoper zodat we zeker zijn dat als we voor de nieuwbouw gaan ook ons huis hebben verkocht
    bvd

  2. Hallo Ineke,
    Bedankt voor je bericht. Helaas kopen wij geen bestaande woningen op. Mocht je vragen hebben over beschikbare woningen en de mogelijkheden dan horen we het graag. Je kunt hiervoor het contactformulier invullen of navraag doen bij de makelaars.
    Met vriendelijke groet,
    Groenplaats Boswinkel

Laat een reactie achter